МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Пролетарии от всички страни, съединявайте се!

МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕЛЕКТ

МАРКСИЗМЪТ (комунизмът) е преди всичко точна наука за икономиката, за хармонично управление на производството и производствените отношения на произвеждащите и обществото от една страна и природата от друга страна… Това го повтаряме в много наши страници, защото хората бъркат НАУКАТА марксизъм (комунизъм) с ИДЕОЛОГИТА, която всеки може да ПРИКАЧИ към която и да било наука, за да гламосва електората.

И понеже ние не се занимаваме с политика, политици, избори и идеологии, а искаме на първо място ДА СМЕ ПОЛЕЗНИ за хората и за ПРОГРЕСА, затова искаме с тази страница да опишем как бихме могли да ви бъдем ПОЛЕЗНИ в маркетинга и рекламата. Естествено политиката също се нуждае от това, но ние ще помагаме на организации и отделни хора, само ако произвеждат или искат да произвеждат някаква СТОЙНОСТ, някакъв ПРОДУКТ за обществото, за хората и за прогреса. 

Защото не е възможно някой да се нарече комунист, без да произвежда стойност от какъвто и да било вид ЗА ОБЩЕСТВОТО или ЗА ХОРАТА. И без да знае как тя се изчислява, без да се интересува от значението й – дали развива хуманни ценности или е в тяхна вреда. Затова ние не предлагаме маркетинг и реклама, ако продуктът, който има нужда от рекламиране, не развива хуманни ценности. Особено значение за нас е продукт, предназначен за износ по света и той издига престижа на Родината. Ако има шанс продукт да навреди на хората или на Родината, ние може дори да му направим антиреклама.

През последните 5 години маркетингът и рекламирането се разделиха в ясни две категории:

1. КОНВЕНЦИОНАЛЕН МАРКЕТИНГ.
2. ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ.

Преди 10-ина години ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГЪТ беше ЧАСТ от маркетинга въобще, но само след 5 години, т.е. и сега стана точно обратното – конвенционалният маркетинг е част от интернет маркетинга и даже някои прогнози сочат, че е със затихващи функции. Защото като изключим хранителните стоки, в англоезичния пазар интернет продажбите надхвърлят 65%.

Виждайки тенденциите, ние изцяло се насочихме към интернет възможностите за представяне и търговия, що се отнася за конвенционални материали за рекламиране, които имат нужда от изготвяне на снимки, плакати, билбордове и други нагледни материали, ние и това го можем. Всички изображения и някои видео анимации, които ще видите по наши сайтове, са наше дело. Само не извършваме директно конвенционално рекламиране. За това има прекалено много кадри, поради което ние се насочихме там, където има най-малко кадри. Нещо повче – ние се стремим да бъдем най-добрите и дори единствени. Защото дубликатът винаги си остава на подражателско ниво на интелигентност (3-то от всички 10 нива), дори да е много печеливш.

Още преди 8 години направихме сайт на английски език,

BG-MARKET,

който да представя най-авангардните постижения на науката, техниката, производството и интелекта на българите на чуждия пазар. Той е оборудван с модерен софтуер за автоматично рекламиране и проследяване на резултатите. Непрекъснато го обновяваме с най-новото и ние разбираме за него 1-2 дни след появата му. Непрекъснатото общуване с най-добрите и ползване на тяхната техника и средства ни даде вдъхновение ние сами да изобретим софтуер и техники за подпомагане на маркетинга.

Но този сайт така и не се намери някой да го ползва освен нас, поради погрешно разбрания български индивидуализъм – всеки иска сам да си има сайт, сам да си го поддържа, сам да го рекламира, сам да печели от него. Както е в ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА – всеки иска сам да управлява и САМ ДА ПРИБИРА КРАДЕНОТО 🙂 … А ние разбрахме, че принципите на КОМУНИЗМА най-добре работят в интернет – колективизъм, взаимно изгодно сътрудничество, взаимопомощ, работа в екип, СПОДЕЛЕНИ технологии и средства на труда. Самите интернет правила дават най-много известност на тия, които правят колективни сайтове и особено когато те имат повече, по-разнообразно и по-полезно за потребителя съдържание. Просто е почти невъзможно за малки и средни предприятия с ограничен бюджет да постигнат челно представяне в интернет. И в него властват най-големите финансови акули, но докато те разчитат на парите си, ние разчитаме на оригиналността и високата ни ефективност от безплатни и евтини средства за рекламиране и изкуството на тяхното комбиниране. Не след дълго направихме и друг сайт със същата цел,

BGL-Biz

но на още по-модерна програмна платформа. Както и множество подсайтове (субдомейни). Така се създаде една мощна маркетингова мрежа, способна да издържи стотици хиляди посещения на ден. Надяваме се да се намерят продукти и хора, които да се възползват от нашите възможности, още повече – ние след 1-2 месеца ще сложим и официален СЕРТИФИКАТ за надеждност, опазване на личните данни на посетители и собственици на продукти, предпазване от хакерски атаки и разбиване на информацията.

Всичко това, заедно с изискването за високо и смислено качество на представяния проукт, ни прави водещи в интернет маркетинга. И това лесно може да се провери – разговаряйте с нас и с други колеги, сравнете цени и резултати и тогава решавайте.

ПЪРВОНАЧАЛНО ни опишете в общи линии вашите цели и възможности за производство на стоки и услуги, като попълните формуляра за

КОНТАКТ С НАС,

след което ние ще Ви изпратим уточняващи въпроси за проучване на Вашите възможности и ще изясним по-нататък как ще се свързваме.

НА ДОБЪР ПЪТ

П.П.
Страницата е подготвена от
Тончо Бонев.

АБОНИРАЙ СЕ ЗА САЙТА,
попълвайки полето с твой имейл,
Когато публикуваме нещо ново,
веднага на пощата ви ще дойде съобщение.

************************************

About the author: Communism

ВАШИЯТ КОМЕНТАР